All fields are required.

Close Appointment form

Inkasszó Akadémia

Megelőzés felsőfokon

inkslider4
INKASSZÓ AKADÉMIA

Megelőzés felsőfokon

Az Inkasszó Csoport szakértői az Inkasszó Akadémiát azért hozták létre, hogy új és már meglévő ügyfeleit szakszerűen és folyamatosan képezze és tájékoztassa.

 

Az Inkasszó Csoport egyik legfontosabb küldetésének tartja azt, hogy minden egyes cégvezető, tulajdonos, befektető, magánszemély vagy leendő vállalkozó megismerjen minden olyan alapvető körülményt és jogszabályt, amelyek segítségével gazdaságosan és biztonságosan tudja vezetni vállalkozását.

 

Az Inkasszó Akadémia képzéseit az Inkasszó Csoport szakemberei tartják, akik az oktatás során arra is nagy figyelmet fordítanak, hogy az elméletben megszerzett tudást gyakorlatban is tudják alkalmazni. Ennek érdekében képzéseink során a piacon elsőként alkalmazzuk a valós szituációs jeleneteket.

 

A begyakorolt szituációknak köszönhetően az Inkasszó Akadémia oktatási programjain részt vevő partnereink magabiztosan fogják tudni alkalmazni az elméletben megszerzett tudást.

Tekintettel arra, hogy az Inkasszó Csoport szakemberei több ezer megoldott ügyön vannak túl, illetve minden típusú eljárásban mindkét oldal képviseletében nagy gyakorlatot és tapasztalatot szereztek az elmúlt évek során, ezért a képzések alkalmával a lehető leghatékonyabban a gyakorlatban is megmutatják azt, hogy pontosan mire is számíthatnak egy-egy hivatalos ügy intézése és kezelése során, valamint azt, hogy a kialakult helyzetet hogyan kell szakszerűen és a legegyszerűbben kezelni.

 

Amennyiben Ön az Inkasszó Csoport szakembereitől kíván tanulni, ismerkedjen meg az Inkasszó Akadémia képzéseivel, vegye fel velünk a kapcsolatot az akademia@inkasszocsoport.hu e-mail címen.

Don`t copy text!