All fields are required.

Close Appointment form

Mediáció-Tanácsadás

inkslider4
Mediáció – Tanácsadás

Követelésmenedzsment felsőfokon

Az Inkasszó Csoport célja a követeléskezelés során az alkalmazott teljes körű mediáció által megakadályozni a vita, a konfliktus elhúzódását, súlyosbodását, valamint elősegíteni az érintett felek számára a kölcsönösen kielégítő, gyors megoldás kialakítását egy pártatlan, képzett közvetítő (a mediátor) közbeiktatásával. A mediátor segítségével, illetve a mediációs technikák alkalmazásával sok időt, pénzt és energiát spórolhatunk meg, és elkerülhetjük a megoldás elhúzódásával, vagy akár a peres eljárással kapcsolatos költségeket, nehézségeket.

 

A mediáció segít abban, hogy elkerülje a szakítást olyan emberekkel (cégekkel), akikkel szeretné megőrizni a jó viszonyt, úgy, hogy mindeközben nem kell meghunyászkodnia.

 

A sikeres megegyezés után megmarad a partneri kapcsolat, és az Ön – valamint cége – jó hírnevét se fogja később kikezdeni a rosszindulatú suttogó ellenpropaganda.

 

Az Inkasszó Csoport már meglévő, de új ügyfelei részére is ingyenes tanácsadást biztosít annak érdekében, hogy a továbbiakban minimalizálódjanak kintlévőségei. Szakértőink áttekintik a teljes portfólióját, és segítséget nyújtanak a továbblépésben.

 

Legyen folyamatosan képzett és tájékozott

vegye fel velünk a kapcsolatot az behajtas@inkasszocsoport.hu e-mail címen!

vagy írjon nekünk

Don`t copy text!