All fields are required.

Close Appointment form

Követeléskezelés

Követelésbehajtás Felsőfokon

inkslider4
Követeléskezelés

Követelésbehajtás felsőfokon

Elsődleges kezelés

 

Az Inkasszó Csoport vállalja cégek, szervezetek teljes követelésbehajtási tevékenységének menedzselését, támogatja ügyfeleinek belső pénzügyi/adminisztrációs csapatát, azt kiegészítve, szorosan együttműködve.

Az Inkasszó Csoport jelenlétének előnyei:

 • Megtakarítás – emberi erőforrás azonnali felszabadítása a szervezetnél.
 • Szakértelem – az Inkasszó Csoport munkatársai rendelkeznek minden olyan képesítéssel és szakmai tapasztalattal, ami a követelésbehajtási tevékenység elvégzéséhez szükséges, így nem kell időt, pénzt és energiát fektetnie a pénzügyi területen dolgozó alkalmazottak továbbképzésére, felvételére.
 • Költséghatékonyság – a követeléskezeléssel kapcsolatos adminisztrációs költségek (pl. levelezés és telefon) nem terhelik tovább a szervezetet.
 • Folyamatos figyelem – ügyfeleink helyett a részletfizetési megállapodás esetén az adósokat rendszeresen és folyamatosan monitorozzuk, annak érdekében, hogy egy esetleges törlesztés elmaradása esetén a szükséges intézkedéseket azonnal megtehessük.
 • Követés – amennyiben az adósok a peren kívüli eljárás során továbbra sem tesznek eleget a fizetési kötelezettségüknek, vagy nem a teljes összeget egyenlítik ki, a lehető legrövidebb időn belül megtesszük a szükséges lépéseket a követelés jogi úton történő érvényesítéséhez,
 • Háttér-információk – az adós céget, annak tulajdonosait és érdekeltségeit teljesen feltérképezzük, ami a tapasztalataink alapján jelentősen növeli a sikeres behajtás esélyeit.
 • Kényelem – munkatársai mentesülnek a követelés behajtásával járó kellemetlenségektől. Nagyon fontos szempont, mivel az emberek többsége nem szívesen vállalja a követelések behajtásával járó konfrontációkat.

Bízza az Inkasszó Csoportra a követeléseinek kezelését és behajtását!

 

 

Másodlagos kezelés

 

Az Inkasszó Csoport nem csak újonnan keletkező követelések kezelését vállalja el, hanem minden olyan követelés kezelését is elvállalja, amely korábban már kezelve volt, illetve annak behajtásáról lemondtak és a követelés leírására készülnek. A lehetőségek közt szerepel a nem pénzbeli behajtás is, hiszen számtalan olyan módszert ismerünk, amellyel az adós csökkentheti a fennálló tartozását.

Kérjen egyedi ajánlatot a követelések másodlagos kezelésére: behajtas@inkasszocsoport.hu

Tegyen még egy próbát velünk!

 

 

Személyes felkeresés

 

Az Inkasszó Csoport szolgáltatásainak részét képezi az, hogy amennyiben a behajtási folyamat ezt igényli, az adóst személyesen is felkeressük, hiszen ez nagymértékben hozzájárul a munka hatékonyságához.

A személyes felkeresés alkalmával feltérképezzük az adós címeit, tartózkodási helyeit, körülményeit, és ezekről igény szerint környezettanulmányt is készítünk.

A munkamódszereinkről, a követelésbehajtás várható eredményeiről szívesen szolgálunk bővebb információval egy személyes találkozó alkalmával.

Amennyiben Önnek is van nehezen behajtható követelése– illetve, ha szeretné elkerülni azt, hogy a jövőben ilyen legyen, – az Inkasszó Csoport szakértői szívesen állnak az Ön rendelkezésre az behajtas@inkasszocsoport.hu e-mail címen.

Írjon most, ha személyesen szeretne velünk konzultálni!

 

 

Követeléskezelés magánszemélyek számára

 

Az Inkasszó Csoport akkor is segíthet, ha egy ismerőse magánszemélyként tartozik Önnek bármilyen összeggel. Az Inkasszó Csoport elősegítheti érdekeinek érvényesítését, így mihamarabb hozzájuthat a pénzéhez.

A törvényi, jogszabályi előírások maximális figyelembevételével mindent megteszünk a helyzet rendezésére az írásbeli felszólítástól kezdve, a személyes megkeresésen át, a peren kívüli megegyezésig, vagy szükség esetén a követelés jogi úton való érvényesítéséig, egészen addig, amíg Ön hozzá nem jut a pénzéhez.

Bízhat az Inkasszó Csoportban, mert :

 • Szakértő csapat áll rendelkezésére,
 • Megfelelő háttérrel és fellépéssel jobb eredményt tud elérni,
 • Ügye folyamatos figyelmet kap, folyamatosan ellenőrizzük a megkötött megállapodások (pl. részletfizetés) teljesülését, szükség esetén újabb lépéseket teszünk,
 • Ön mentesül a követelés behajtásával járó kellemetlenségektől,
 • Háttérinformációk – szükség esetén információkat gyűjtünk az adósról, ami hozzájárul a sikeres behajtáshoz.

 

Legyen folyamatosan képzett és tájékozott

vegye fel velünk a kapcsolatot az behajtas@inkasszocsoport.hu e-mail címen!

vagy írjon nekünk

Don`t copy text!