All fields are required.

Close Appointment form

Diszkontbehajtás

Követelésbehajtás felsőfokon

inkslider4
Diszkontbehajtás

Követelésbehajtás felsőfokon

Megbízói számára az Inkasszó Csoport a peren kívüli követelésbehajtás területén egyedülállóan elsőként vezette be a Diszkontbehajtási szolgáltatást.
Ezt az új kiemelkedő ár-érték arányú követeléskezelési megoldást annak érdekében vezettük be, hogy minden partnerünk számára elérhető legyen kintlévőségeinek, követeléseinek mielőbbi behajtása minimális ráfordítással.

A diszkontbehajtási szerződésünk nem csak az új, hanem a régi ügyfeleink részére is jelentős kedvezményeket biztosít.
A személyre szabott kedvezmény- és szolgáltatás-rendszer feltételeit egy személyes találkozó keretében közösen alakítjuk ki, tekintettel arra, hogy több éves tapasztalatunk alapján, minden egyes hitelező különböző igényeket támaszt felénk az együttműködésünk során.

A diszkontbehajtást lehetővé tette csoportunk gazdaságos működése:

  • Nem bérelünk nagy irodaházakat, irodáink mind méretében, mind felszereltségében megfelelő a követelésbehajtási munkánkhoz.
  • Informatikai rendszerünk a legújabb módszerekkel készült, ezért szinte minden adattárolást elektronikusan végzünk, ezzel jelentős papír és tóner költséget spórolunk, ezzel egyben védve környezetünket is, nem is beszélve a munkaerőköltség megtakarításról
  • Irodáink energiafogyasztását különféle környezetbarát módszerekkel minimálisra csökkentettük, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat biztos lehet benne, hogy környezetét is védi!

 

Győződjön meg Ön is arról, hogy az Inkasszó Csoport szolgáltatásai kevesebbe kerülnek Nekünk és ez által Önnek is.

Személyes találkozóra az alábbi e-mail címen kérhet időpontot: behajtas@inkasszocsoport.hu

Don`t copy text!