All fields are required.

Close Appointment form

Inkasszó Csoport

Követelésmenedzsment felsőfokon

inkslider4
INKASSZÓ CSOPORT

Követelésmenedzsment felsőfokon

inkslider4
INKASSZÓ CSOPORT

Követelésmenedzsment felsőfokon

Az Inkasszó Csoport tagjai közé olyan szakértő követeléskezelő szakemberek, ügyvédek és a követelésbehajtási területen több éve működő cégek, cégcsoportok tartoznak, akik egymással szorosan együttműködve a leghatékonyabban tudnak segíteni már meglévő és új ügyfeleinknek mind a peres és mind pedig a peren kívüli követelések érvényesítésében.

 

Az Inkasszó Csoport egyik fő tevékenységi területe a hatékony és szakértői követelésmenedzsment, melyre minden cégnek szüksége van ahhoz, hogy a legbiztonságosabban és leggazdaságosabban tudjon működni a jelenlegi gazdasági helyzetben.

 

Az Inkasszó Csoport kiemelt hangsúlyt fektet a megelőzésre, illetve mind partnereinek, mind pedig saját szakembereinek folyamatos továbbképzésére annak érdekében, hogy a jövőben a partnereink minden helyzetben a legjobb/legmegfelelőbb döntéseket tudják meghozni szakértői gárdánk támogatásával. Éppen ezért az Inkasszó Csoport szakemberei létrehozták az INKASSZÓ AKADÉMIÁT, amely minden cégvezetőnek, magánszemélynek, befektetőnek és tulajdonosnak szakszerű és folyamatos továbbképzést tud nyújtani.

 

Büszkén mondhatjuk, hogy az Inkasszó Csoport tagjai egyenként is a maguk szakterületén belül már évek óta elismert szakembereknek számítanak, illetve a munkájuk elvégzéséhez minden szükséges engedéllyel és tapasztalattal rendelkeznek.

 

Legyen folyamatosan képzett és tájékozott

vegye fel velünk a kapcsolatot az behajtas@inkasszocsoport.hu e-mail címen!

vagy írjon nekünk

Don`t copy text!